Sociï/Vorden MO13 kampioen zaalvoetbaltoernooi !!!

Voor het zaalvoetbaltoernooi werd ons team (Sociï/Vorden MO13) in 2-en gedeeld, Sociï M1A en M1B. Onze leider probeerde 2 even sterke teams te maken. We moesten beiden 4 wedstrijden spelen.

17 december Sociï M1A tegen Kilder M1B. 2-1
Spannende wedstrijd met 2 beslissende momenten. Vanuit een intrap werd er gescoord door Kilder, maar de scheids (uit Kilder) keurde hem af, omdat niemand de bal had aangeraakt. De winnende goal viel gelukkig aan onze kant. De eerste 3 punten waren binnen.

24 december Sociï M1A tegen Sociï M1B. 3-1
Vooraf was niet te voorspellen wie deze zou gaan winnen. Een ‘vrouwtje’ opofferen voor de dekking van de spits van M1B bleek de oplossing te zijn. Vrij makkelijk ging het naar 3-0. De tegengoal maakte niets meer uit, weer 3 punten.

7 januari Sociï M1A tegen Kilder M1A .0-0 (3-0)
Die dag ijzelde het en de teams uit Kilder hadden besloten geen risico ’s te nemen en bleven thuis. We kregen de 3 punten en 3-0 uitslag cadeau.

4 februari Sociï M1A tegen Pax M1A. 2-1
We konden niet meer ingehaald worden maar wilden deze ook winnend afsluiten. Een eigen goal was een flinke tegenvaller, maar door een blunder van hun keeper kwam de stand weer gelijk. Een goal vlak voor het eind zorgde ervoor dat we ongeslagen kampioen zijn geworden.

Toen we klaar waren met de wedstrijd kwamen alle ouders naar ons toe om te feliciteren en een teamfoto te maken. Daarna kwam Anja Hissink en gaf ons allemaal een medaille en een zakje chips. Van de ouders kregen we een reuze lolly met kleine lolly’s erin. Bij de eerste thuiswedstrijd krijgen we (M1A + M1B) nog een patatje in de kantine van Sociï.

Gr. Merle Hiddink
Speelster M1A