Oproep aan alle leden, oudleden en andere betrokkenen bij de s.v. Sociï, afdeling voetbal.

In 2021 bestaat onze vereniging, afdeling voetbal, 75 jaar en dat kan uiteraard niet geruisloos voorbijgaan.Een aantal mensen is bezig met de voorbereiding van jubileumactiviteiten. Uw hulp wordt daarbij gevraagd.

Bij een jubileum horen herinneringen en wij zijn op zoek naar die herinneringen.Foto’s, anekdotes, sterke en succesverhalen, het maakt niet uit, als het maar over Sociï, afdeling voetbal, gaat.

Kunt u ons helpen?

Stuur uw bijdrage in naar sociijubileumboek@gmail.com

Heeft u fysieke foto’s, dia’s of andere bijdragen (b.v. een paar oude voetbalschoenen met een goed verhaal of een ander museumstuk), die u niet digitaal kunt maken of wilt mailen, stuur ons dan ook even een bericht via het genoemde mailadres.Wij nemen dan contact met u op om te overleggen hoe we de foto’s, dia’s of andere bijdragen kunnen/mogen gebruiken.

Alvast hartelijk dank!

Namens de commissie,