Hoofd- en stersponsoren

Hoofdsponsoren:

Timmerfabriek Besseling

Timmerfabriek Besseling gevestigd aan de koekoekstraat 5 te Vierakker is al jarenlang hoofdsponsor van SV Sociï, en zal dit ook de komende drie jaar blijven in combinatie met Rietdekkersbedrijf Hissink.

Al meer dan 30 jaar is Timmerfabriek Besseling actief in de timmerindustrie. Bij Timmerfabriek Besseling bent u aan het juiste adres voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden zoals, kozijnen, ramen, deuren, trappen, sierlijstwerk, luiken, hefschuifpuien en vouwwanden. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne timmerfabriek met meer dan 10 medewerkers. Korte lijnen en veel betrokkenheid staan bij Timmerfabriek Besseling hoog in het vaandel. Het team beschikt over een ruime ervaring en kennis. In combinatie met toepassing van hoogwaardige houtsoorten en een actueel machinepark, maakt het mogelijk producten van goede kwaliteit te leveren.

Voor meer informatie check de internetsite op www.timmerfabriekbesseling.nl

Rietdekkersbedrijf Hissink

Rietdekkersbedrijf Hissink aan de Toverstraat 12 te Baak zal samen met Timmerfabriek Besseling de komende drie jaar hoofdsponsor zijn van SV Sociï. Rietdekkersbedrijf Hissink staat op de borst vermeld van de shirts van het tweede elftal, terwijl Timmerfabriek Besseling op de rug vermeld staat van de shirts van het tweede elftal. Voor het eerste elftal zal dit andersom zijn.

Rietdekkersbedrijf Hissink al jarenlang sponsor van SV Sociï en vanaf aankomend seizoen voor het eerst één van de twee hoofd sponsoren. Rietdekkersbedrijf Hissink houdt zich al meer dan 65 jaar bezig met alles dat met rieten daken te maken heeft. Deze jarenlange ervaring stelt hun in staat om al hun klanten met kwaliteit en professionaliteit bij te staan en te adviseren. Op ieder huis, boerderij of gebouw maakt men een rieten dak.

Het motto is dan ook: ”natuurlijk en duurzaam bouwen met riet ”.

Voor meer informatie check de internetsite op www.fa-hissink-rietdekkers.nl

 

Stersponsoren:

Klussenbedrijf Gerrit Weenk

Klussenbedrijf Gerrit Weenk gevestigd aan de Den Elterweg 111 te Vierakker .

Voor al uw verbouwingen groot of klein moet u bij klussenbedrijf Gerrit Weenk zijn. Of het nu gaat om een badkamer, een uitbouw van uw woning of een nieuwe ligboxen stal, niets is onmogelijk. Een jarenlange ervaring in de agrarische sector bij AB Oost is voldoende geweest om de laatste jaren een prima lopend klussenbedrijf te hebben en volledig op eigen benen te staan. Daarbij worden ook de grotere projecten aangenomen en op een professionele manier uitgevoerd. Alles wordt gedaan onder een goede toezicht en controle. Doe daar nog een gezonde dosis humor bij en het gevolg is aan het einde van het project een tevreden klant.

Voor meer info of een offerte g.weenk@hotmail.com

D’n Olde Kriet

Sinds 1 mei 2017 zijn Geert Harmsen en Rianne Neerlaar de trotse uitbaters van DOK.

Voor een heerlijk vers gemalen kopje koffie of een lekker kopje thee, kunt u terecht bij DOK. En wat is een kopje koffie of thee zonder iets erbij?! Vandaar dat er altijd vers gebak aanwezig is van onze lokale bakker. Ook voor de lunch en de avondmaaltijd kunt u terecht bij DOK. Voor de lunch kunt u kiezen uit verschillende belegde broodjes, de soep van de dag en verschillende uitsmijters en pannenkoeken. Voor de avondmaaltijd heeft u de keuze uit het weekmenu of één van de menu’s van de kleine kaart. De Cafetaria biedt daarnaast volop keuze in diverse snacks en verse patat die in olie wordt gebakken.

Voor meer info bekijk de internetsite op www.oldekriet.nl

Autobedrijf Langwerden

Autobedrijf Langwerden aan de Lankhorsterstraat 28 in Wichmond.

Men is geen onbekende voor Sociï, omdat men de afgelopen jaren ook al onze C jeugd sponsorde.

De aankomende drie seizoenen mag ons vijfde elftal hun talenten tonen aan de nieuwe Stersponsor van SV Sociï, Autobedrijf Langwerden. Autobedrijf Langwerden is een universeel autobedrijf dat al meer dan 25 jaar een begrip is in de gemeente Bronckhorst. Men beschikt over een moderne werkplaats met gemotiveerd en vakkundig personeel. De nieuwste apparatuur is aanwezig om uw auto in topconditie te houden. Men kan alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan van zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De slogan luidt dan ook: “kom gerust eens bij ons langs, de koffie staat altijd klaar”.

Voor meer info bekijk de internetsite op www.autolangwerden.nl

Bremer Straatwerk

Bremer Straatwerk, gevestigd aan de Lankhorsterstraat 31 te Hengelo

De afgelopen jaren was men al kleding sponsor van het derde elftal en men gaat de komende drie jaar de D1 sponsoren als Stersponsor van SV Sociï. Het team waar zoon Jurgen de komende jaren zijn talenten op een groot veld zal gaan tonen.

Bremer Straatwerk is een klein, all-round stratenmakersbedrijf en gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk straatwerk. Bremer Straatwerk is een bedrijf van de vertrouwde oude stempel. Men heeft liefde voor het vak en hecht veel waarde aan een fraai eindresultaat. Service staat dan ook hoog in het vaandel. Men verzorgt alle soorten straatwerk, zoals sierbestrating, erfverharding, parkeergelegenheden, toegangswegen en binnenbestrating.

Voor meer info bekijk de internetsite op www.bremerstraatwerk.nl

Partycafe De Bierkaai & Kermex Catering

Partycafe De Bierkaai aan de Wichmondseweg 30 te Baak. Voor al uw kroegfeesten tot 150 personen en verschillende Buffetten bent u hier aan het juiste adres. Ook zijn er geregeld live optredens en is er nog een partyruimte genaamd “De Deale” waar vanaf 25 tot 100 personen een mooi feest gegeven kan worden. Tevens staat De Bierkaai bekent om hun Driekus Bier. Smaakpalet is gruun en geil en de schenktemperatuur is lekker kold opzoepen.

Voor meer info check de internetsite: www.debierkaai.nl

Kermex hoogwaardige evenementencatering, festivalcatering en partycatering aan de vd Heydenstraat 25 in Baak. Kermex Catering is al enige tijd een toonaangevend professioneel catering bedrijf, dat actief is in heel Nederland. Men verzorgt het volledige culinaire gedeelte, voor zowel grote evenementen als voor kleinere feesten. Kermex zorgt voor een unieke en gezellige sfeer tijdens uw feest of evenement, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Bekijk de internetsite op www.kermex.nl