Lid worden tennis

Wilt u lid worden dan kunt u zich opgeven bij Kristy Gotink (Kristygotink@hotmail.com) of Robbie Bouwmeister (info@bouw-meister.nl).

Twijfel? Kom eens vrijblijvend op de wekelijkse tosavond of ga een keertje mee met een van de tennisleden.

-Jeugd 6 t/m 9 jaar € 55,- (inschrijfgeld € 16,-)
-Jeugd 10 t/m 16 jaar € 70,- (inschrijfgeld € 16,-)
– Senioren: € 125,- (inschrijfgeld € 16,-)

Indien van toepassing kan een van de onderstaande kortingen worden gegeven op de contributie:

1.      Na aanschaf van een proeflidmaatschap van 2 maanden à 35 euro wordt bij het overgaan op een vast lidmaatschap de kosten voor het proeflidmaatschap in mindering gebracht op de contributie,  geldend binnen het seizoen. De proefperiode gaat in op de dag van betaling

2.      Studenten krijgen, na aantonen van een studentenpas, 30% korting op de contributie.

3.      Nieuwe leden die zich na 1 juli aanmelden wordt de helft van de contributie in rekening gebracht.

4.      Ieder 4e lid van het gezin krijgt 50% korting op de contributie. Geldt ook voor 5e, 6e, en 7e leden van het gezin

5.      Er kunnen introducé-passen aangevraagd worden voor 5 euro per persoon per keer, maximaal 3 keer per introducé. Aanvragen kunnen van tevoren worden gemaild naar KristyGotink@hotmail.com.

6.      Er is slechts één soort korting per lid mogelijk.

Voor meer informatie over inschrijvingen en proefabonnementen: Kristy Gotink (06-51 011 307) of KristyGotink@hotmail.com.