Tijdens thuiswedstrijden bij zowel Ratti als Socii wordt er elke wedstrijd 1 jeugdspeler gevraagd om pupil van de week te zijn, als pupil van de week ben je dan de eregast van het eerste team.

Dit houdt in dat je wordt ontvangen op de club tegelijk met de spelers van het eerste team, je gaat mee naar de voorbereiding, mee omkleden in de kleedkamer. De pupil van de week krijgt hetzelfde tenue als de spelers aan.

Na het omkleden gaat de pupil van de week mee het veld op en doet mee in de volledige warming-up. Om vervolgens de aftrap te mogen nemen en de symbolische 1-0 te mogen scoren door de bal in het doel van de tegenstander te schieten.

Na de aftrap komt de pupil van de week onder applaus op de bank zitten bij de wisselspelers en kan vanaf deze eren plek genieten van de wedstrijd. De pupil van de week blijft hier gedurende de hele wedstrijd zitten en gaat in de rust mee de kleedkamer in.

Na afloop krijgt de pupil van de week nog een mooi aandenken mee naar huis. De pupil zal vanaf ontvangst tot het eind van de wedstrijd worden begeleid, om er een fantastisch dag van te maken.