Sponsoren

Sponsoring in het amateurvoetbal is heden ten dage niet meer weg te denken. Zonder sponsoring kan ook een club als s.v. Sociï simpelweg niet bestaan. Door onze positieve en sociale opstelling in de gemeenschap kunt u als ondernemer uw kans grijpen om ‘mee te liften’ met onze vereniging en uw naamsbekendheid door middel van sponsoring vergroten.

Of u nu kiest voor shirtreclame, website sponsoring, een reclamebord of één van de diverse andere mogelijkheden, sponsoring bij s.v. Sociï is doeltreffend en heeft scorend vermogen! Wij leggen u graag uit hoe u uw doelgroep op een juiste manier bereikt en hier direct van kunt profiteren!

s.v. Sociï kent diverse mogelijkheden van sponsoring of ondersteuning. Geïnteresseerd geraakt?
Neem dan contact op met het formulier hieronder!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)