Volleybal

Welkom bij Sociï Volleybal

Van harte welkom bij Sociï Volleybal! Leuk dat je ervoor gekozen hebt om onze gezellige volleybalvereniging te komen versterken!

Hierbij een kleine uitleg van wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen.

Teams

Sociï volleybal is een vereniging met nu 6 teams: 2 dames competitieteams, 1 heren recreanten team, 1 damesrecreanten team en 2 mix recreantenteams.

De technische commissie, die bestaat uit de trainers, bepaalt van welk team je uiteindelijk deel zult uitmaken. Zij houden, als dat kan, rekening met jouw voorkeur.

Trainen

De trainingen zijn op woensdagavond om 20.00 en 21.15 uur.

We hebben met onze 6 teams de beschikking over 3 velden. Om het eerlijk te verdelen zul je de ene helft van het seizoen vroeg trainen en de andere helft laat.

Wedstrijden

De recreanten spelen hun wedstrijden op de trainingsavond van het thuisspelende team. Voor de recreantenteams teams is woensdag dus ook de wedstrijddag voor thuiswedstrijden.

De competitieteams spelen op donderdag thuis. De uitwedstrijden zijn op wisselende avonden.

Wat verwacht Sociï van jou?

Als kleine vereniging zijn we zeer afhankelijkheid van de inzet van onze leden. Dat betekent dat de teams taken krijgen toebedeeld: het fluiten en tellen van wedstrijden en het draaien van kantinediensten. Deze taken worden door en binnen de aangewezen teams verdeeld.

De contributie bedraagt dit seizoen (2017-2018):

Recreant: € 132,-.
Competitie speler: € 187,50.

Dit wordt in 2 delen geïncasseerd (in het najaar en het voorjaar). Als je geen machtiging afgeeft voor automatische incasso, betaal je per incassomoment € 2,50 meer.

Opzeggen lidmaatschap

Als je wilt stoppen bij Sociï, kan dat per seizoenhelft, uiterlijk vóór augustus of vóór januari. Je moet dat doorgeven aan de secretaris van de vereniging (schriftelijk of per mail).
Als je nog vragen hebt kun je altijd bij een van de bestuursleden terecht.

We wensen je veel plezier bij Sociï!!!